Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Aдминистратори / Оплакване главно от "kaprizeN" - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Counter-Strike Сървъри :: Aдминистратори
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
Оплакване главно от "kaprizeN"
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Автор Отговор
h00k
Tue Sep 07 2010, 01:29
h00k
Регистриран потребител #4490
Регистриран: Sat Sep 04 2010, 02:35
Град: Plovdiv
съобщения: 9
Първо здравейте на всички (: и поздравления за хубавия сървър War3FT.. с леки забележки за лага от време на време :Р

ТА..

Имало едно време.. един нервен невръстен имащ се може би дори и за "Господ" "админ" на име kaprizeN тъй като знаел много... и всеки път се нерви от пътите в който умира от по-слабите играчи или тези играчи който се крият тип "каше" - "кашон" и въпросния "админ" се дразни и изнервя.. някакси ;x , та.. да си дойдем на велика среднощна приказка. Господина ме "gag" без никакво право 1-во на 1-во .. бях си замълчал от 1вия гаг който беше точно за това "тъп си.." (не споменах кой .. и защо е тъп.. не назовах име или конкретен играч от сървъра ..) както и да е няма да се обеснявам на човек който е супер деградирал в това отношение.. въобще не мисли като действа въпросния "админ" ; сменихме мапа на "de_dust" мина загрявката мина 1-2 рунда и както всеки път си лафих с "D3athGOD" и почти всеки път когато се убием или аз него или той мен си пишем на базик разни неща.. (и въобще не се обижаме..) а и не е само той... човека с който се базикаме взаймно... ; та той ме уби.. "D3athGOD" и както почти всеки път приятелски му писах "GOD _)_ ;d" след това нашия герой от деградиралия си админски пост ме "gag" оплаках се на един негов колега "nqkoi" и човека каза че няма кво да направи.. един вид.. :> след това се обеснявах на say_team @ колко е некадърна преценката му и след това един друг админ ме "gag" 2х.. а причината поради която ме "gag" е била "що съм писал на 'team chat-a' " обесних му защо (защото не е прав и няма право да ме третира като слабоумно дете.. и да се гаври с мен) админ чата е да се говори с админ ? нали така ... това и направих но явно деградиралия ни герой е много комплексен админ "ИГРАЧ" и ме "gag" за 1 ден. Просто не знам какви хора правите админи в Ro-Ni и по какви качества ги избирате ... сигурно по деградация на личността, по гняв, по нервност, по агресия и т.н. ( а да вмъкна че след като бях написал просто "typ si.." нашия герой също обиди съотборник от неговия тийм.. и въбоще не отг. на въпроса ми защо не се гагне себе си като обижда другите..

Надявам се поне някой да забележи темата и да обърне внимание на нашия супер герой "kaprizeN" (ааа.. сетих се може би заради ника сте му дали правата хм.. съблазнително ;].. )


[ Редактирано Tue Sep 07 2010, 01:30 ]
Най-отгоре
Уебсайт
BreathTaker
Tue Sep 07 2010, 01:40

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
И какъв голям роман за един gag? Какво толкова на първия gag обиждаш, той е длъжен да те gag-не! На втория gag пак изразяваш чрез знаци цинизми! Тук се гагва за обиди цинзими и псувни! Всяко едно от тези 3 неща е недопостимо и се наказва с gag с време по преценка на админа!
Най-отгоре
GalaktuS.dll
Tue Sep 07 2010, 15:53
GalaktuS
Регистриран потребител #1665
Регистриран: Tue Jun 09 2009, 20:06
съобщения: 82
Гага ти беше напълно заслижен ... На всичкото отгоре ни вдигна и кръвното в админ чата. Накрая някой администратор е благоволил и ти е махнал гага . Другия път пак така ни надуи главата в админ чата ,че не гаг ще искаш да ти махат ами други работи
Най-отгоре
Battleman
Tue Sep 07 2010, 18:54

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Tи хубаво знаеш разни думички от тип "деградирал", но те прави по-умен ако ги повтаряш толкова много. Админът те е гагнал с право. Не знам каква е тая тенденция да правите теми само заради единия гаг, но мисля да я спирам вече. Всяка тема за оплакване от Гаг ще бъдат изтривани и заключвани.
Най-отгоре
BreathTaker
Tue Sep 07 2010, 22:26

Регистриран потребител #1415
Регистриран: Thu Apr 09 2009, 11:22
съобщения: 1529
Battleman написа ...

Tи хубаво знаеш разни думички от тип "деградирал", но те прави по-умен ако ги повтаряш толкова много. Админът те е гагнал с право. Не знам каква е тая тенденция да правите теми само заради единия гаг, но мисля да я спирам вече. Всяка тема за оплакване от Гаг ще бъдат изтривани и заключвани.

По скоро за всичко да ги трием даже и за бан, че да няма спам в моита тема също могат да се оплакват така не става ли?
Най-отгоре
 

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System