Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / Aдминистратори / до всички поддържащи ро-ни - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Counter-Strike Сървъри :: Aдминистратори
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
до всички поддържащи ро-ни
Отиди на страница  [1] 2 3 4 5
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Темата е затворена
Автор Отговор
ei,mishki
Thu Aug 09 2012, 14:01
Регистриран потребител #6695
Регистриран: Wed Aug 08 2012, 16:34
съобщения: 215
значи обръщам се към "admin, soak, Mitev, t0kera*, Battleman, JODA, D a N g E r, DSGL, Shar, BreathTaker, KOTAPAK, Disturbed.dll, BaM BaM, Life is GooD, NightRipper "

щом като ще се отнасяте така, дайте направо да говорим истината. първо, ако искате вашия сървър да продължи да се развива, трябва да имате малко уважиение към играчите, още повече към играчите който играят по отдавна от вас тук (не се отнася за всички вас). второ, админите ви да бъдат избирани заради скилл и постоянство, а не щото бил пратил 5 смс-а или нещо подобно. трето, ценете добрите играчи и дори ги стимулирайте да играят тук, нека им е приятно, нека викат приятели и т.н. . четвърто от което най-много се издразних, от доста години играя тук, вярно е може би съм проблемен играч, но никога не съм искал повече от това да играя спокойно, но със сигурност не заслужавам да чуя от страни, никой не ви задържа не играйте тук ако искате. ами не, аз искам да играя тук, просто вие ме отблъсквате. работата е там, че ако не бях аз, както и mTs clan, по-добрите играчи в сървъра ви въобще нямаше да са тук. никой, освен нуубовете не обича да играе с слаби играчи. можете всичко да кажете, но аз знам за толкова години как бяха нещата, брат ми точно за това спря да играе в вашите сървъри. защото не уважавате хората и труда и помоща им. и целта ми не е по някакъв начин да ви злепоставям, ами просто искам малко уважение. сигурен съм, че имам над 1000 може би 1500 играни часа в вашия сървър, може би дори повече, не казвам, че са много, но не са и въобще малко, и според мен каквото и да поискам ( макар , че аз не искам много и никога не съм искал, понеже не ми се занимава) би трябвало да бъда отразен.. . наистина много съм много разочарован. мислих, че има някакво уважение в този сървър към мен и към отбора ми, дори смятах да ви моля за фрее слот за теам-а ми. защото ако погледнете класик класацията от първите 20 поне 7 ника са мТс. мисълта ми е ,че трябва да уважавате играчите който представят сървъра ви. няма тип които да е влязал в ро-ни и да не си е получил дозата респект от мТс. нямам какво повече да кажа.. моля само без излишни коментари, приемам коментари само от горе посочените имена. поздрави fyb. peace
Най-отгоре
Уебсайт
Disturbed.dll
Thu Aug 09 2012, 14:57
Disturbed.dll
Регистриран потребител #475
Регистриран: Tue Apr 01 2008, 15:48
Град: София
съобщения: 717
Нека напиша няколко реда. Съгласен съм с тебе. Редно е екипа на рони, не само горе споменатите ами всички обслужващи тази верига сървъри да имат уважение към играчите. Без значение колко часа е играл. Респекта трябва да е взаимен. Не изключвам специалното отношение към най-редовните, има го и винаги може да се направи компромис, за да се задържат класните играчи. Аз лично винаги съм правил админи - хора които имат скилла да различават хакери, да имат техника на игра. И аз не харесвам дребнавите хора, да не кажа и тези които се опитват да направят сървъра в социалистически режим. Много добри играчи изгоряха от сървъра само заради прищявките на разни админи. Голяма част от тези играчи подготвях за админи, именно заради тяхната техни на игра - накратко можещи. Обаче поради компетентността на разни други админи те бяха банати. Следователно те се отказваха от рони. Затова в момента е пълно с "паплач". Добрите и класните играчи трябва да се съхраняват. Това допринася до вдигането на нивото на сървъра, съответно на веригата. Нещата са толкова просто устроени, че заради няколко прости човека в няколко сървъра, те сега седят празни. Да не кажа голяма дума, но съм махал банове на такива хора и съм ги молил да влезнат пак в рони с пред текст, че вече няма да бъдат банвани и прочие и те просто не искаха. Ще помоля учтиво екипа на рони на уважава хората, които играят и дефакто развиват сървъра, под формата на юзъри или клиенти/смс админи/ и да спрат да си мерят пишките с тях.
Всичко горе споменатото не включва смс администраторите.
Всеки администратор, действал по правилата да не се чувства засегнат от моите думи. Всеки друг, които по някакъв начин бъде обиден или засегнат от това което съм казал, явно има защо, ....да му мисли.


[ Редактирано Thu Aug 09 2012, 15:03 ]
Най-отгоре
CHe!
Thu Aug 09 2012, 15:43
Регистриран потребител #3435
Регистриран: Fri Mar 12 2010, 18:04
Град: SHUMEN
съобщения: 657
Тъй като на всички е ясно къде е проблема, ще се изкажа и аз. Няма как да имам респект към някой, който си мисли, че защото имал 1500 часа тук, може да си прави каквото си иска, да бъде админ където си поиска и да се пише както си иска. Фуб, мисля, че с теб нямахме никакви проблеми от както си смени името, нали? Проблемите ти започнаха отново, когато ти реши че си неприкосновена институция в ро-ни и са длъжни да ти дават каквото поискаш. В продължение на повече от месец, всичко беше ок, до преди два дни - знаеш го! Така че, недей да обясняваш какво е моето отношение, а виж твоето и си вземи поука. Никога не съм имал нищо против теб - имал съм против ника и подписа ти в сайта. И всичко това е защото съм администратор и модератор и се опитвам да си върша работата качествено ( макар и по комунистически ). Не мисля че е удачно да позволяваме на някой си, който бил имал 1500 часа да си прави каквото си иска. Всички влизате в други вериги сървъри и виждате за каква анархия става въпрос. Смея да твърдя, че в ро-ни е създадена дисциплина, не съм я създал аз, но ми харесва. Не обичам да гледам изблици на простащина в сървърите, за това и когато сметна за уместно се намесвам - къде с гаг, къде с бан, къде с каквото било необходимо.
Най-отгоре
ei,mishki
Thu Aug 09 2012, 15:46
Регистриран потребител #6695
Регистриран: Wed Aug 08 2012, 16:34
съобщения: 215
твоето мнение не го искам, посочил съм горе на кой мнението бих зачел за нещо. ако може да бъде изтрито, ще съм щастлив. темата е против хора като теб. и това, че нищо не се случваше повече от месец беше защото ме баннахте в сайта, а не защото съм се отказал. и не ми е за хнс правата, не ми трябват щом ги правите проблем. проблема ми е, че когато писах за хнс правата, темата ми беше заключена сякаш нямам право на глас след твоето мнение, а това въобще не е така. хич не ми пука фулл ли е с админи или не, след като ги няма ти вместо да ме попиташ защо или нещо от сорта, направо ме режеш, кандидатурите били спряни. и ще добавя че bastard също плаче за цензура, но ? ? искаш да ми кажеш, че ако се пиша в цс на испански besa mi kulo ще разбереш, че значи "целуни ми за*ника" така ли ? и ще ми смениш ника? нито е на бг, нито засяга теб или които и да е от сървъра. нито съм виждал някакъв сорт оплакване от ника ми. било то от админ или от юзър.

[ Редактирано Thu Aug 09 2012, 15:55 ]
Най-отгоре
Уебсайт
Battleman
Thu Aug 09 2012, 15:52

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
Нима наистина очакваш да ти обърна внимание с такъв ник?
Най-отгоре
Myxaxa
Thu Aug 09 2012, 15:52
Myxaxa
Регистриран потребител #5247
Регистриран: Thu Aug 11 2011, 11:41
Град: Бургас
съобщения: 199
Драги ми fyb,ти,лично ти загуби всякакво уважение от моя страна в момента, в който се изказа,че до 3 дни си направен админ от твоя високопоставен приятел без да цитирам имена,ти си знаеш и започна да заплашваш хората с бан от него.За всичките си години игра се надявам да си проумял,че самонадеяността основана на трета страна не е на почит.Противно на всеобщото мнение,че знаеш как стават нещата и прочее,вместо да метнеш демо на двамата играча,с които се псувахте във форума ти започна да ги заплашваш и да се изказваш до колко време ще станеш админ и ще ги баннеш.Сети се за коя ситуация става дума надявам се,и не мисля,че си в правото си да заплашваш доста ценни на сървъра играчи със бан от приятеля ти с всички флагове,само защото си ги напсувал и е започнала селянията. Поздрави,Myxaxa (Faith!) (И да,съгласен съм с Disturbed.dll,но уважението трябва да е двустранно.)
Най-отгоре
ei,mishki
Thu Aug 09 2012, 16:01
Регистриран потребител #6695
Регистриран: Wed Aug 08 2012, 16:34
съобщения: 215
батълмен, точно за това говоря. мухаха, разбирам ти гледната точка, и точно затова казах, че вероятно съм проблемен играч, но ако си забелязал, на никой не говоря на криво ако той не говори на мен. следователно си изтървал нишката от къде се почва. и да може и да съм заплашвал някого с нещо, но това е било само и единствено защото не си върши работата както трябва. и според мен мястото му не е тук. и пак казвам, надявам се за последен път, да пишат само лицата към който се обръщам . говорите ми сякаш искам да взема нещо ваше или да ви изместя от поста ви. а това въобще не е така. не ми трябват никакви права или нещо от сорта. само спокойна игра. peace
Най-отгоре
Уебсайт
CHe!
Thu Aug 09 2012, 16:05
Регистриран потребител #3435
Регистриран: Fri Mar 12 2010, 18:04
Град: SHUMEN
съобщения: 657
но ако си забелязал, на никой не говоря на криво ако той не говори на мен.


Какво съвпадение ...
Най-отгоре
Battleman
Thu Aug 09 2012, 16:07

Регистриран потребител #151
Регистриран: Mon Dec 31 2007, 11:23
съобщения: 1121
батълмен, точно за това говоря.


Честно казано, не знам въобще за какво говориш. Изискаш уважение, но не уважаваш другите. Мисли.
Най-отгоре
ei,mishki
Thu Aug 09 2012, 16:07
Регистриран потребител #6695
Регистриран: Wed Aug 08 2012, 16:34
съобщения: 215
казах, да не се обаждаш в темата ми. ако ти махнат правата тогава можеш да ми пишеш.
Най-отгоре
Уебсайт
Отиди на страница  [1] 2 3 4 5  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System