Гласувайте за нас в BGTop веднъж на всеки 24 часа. Благодарим Ви!
Форуми / За форума / По темата от чата с Императора - cs.Ro-Ni.net
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
https://cs-bulgaria.com/

Форуми
cs.Ro-Ni.net :: Форуми :: Общо :: За форума
 
<< Предишна тема | Следваща тема >>
По темата от чата с Императора
Отиди на страница  [1] 2
Редактори:admin, Mitev, Battleman, JODA, sAks, Life is GooD, Imperatora
Автор Отговор
~~~~~Faster~~~~~
Fri Oct 20 2017, 22:57
.
Регистриран потребител #9189
Регистриран: Tue Jul 07 2015, 16:51
съобщения: 94
1. Ново име , нов форум , ново начало !
2. Колкото е възможно по - често присъствия на главен или главния да даде права и достъп на някой на който смята , че може да се довери .
3. Обсъждане с екипа , кои сървъри да останат и да се рекламират . Като екип може да помогнете с някоя реклама на сървър .
4, Боост на сървърите , разровете се в мрежата и аз ако имам време ще се разровя има смс за боост на сървъра , следователно го качват най - горе в сървърите които излизат като отворип цс и дадеш на lan гарантирано пълнене на боостнатия сървър за един час , ако някой му хареса може и да го запази фаворит .
Запазете задължително
Дъст 2
GunGame
Socera виждам , че влизат хора
и jumb - climb ако е възможно , харесва ми и го играя като не е брицан .

Император искаше предложения , не си длъжен да се съгласяваш с тях нито екипа Ви , но е някакво начало .
Най-отгоре
Imperatora
Sat Oct 21 2017, 01:03

Регистриран потребител #9021
Регистриран: Sun Nov 30 2014, 15:10
съобщения: 71
то не зависи от мен знаеш но имаш доста голямо право и идеите са добри въпроса е дали ще се обърне внимание на това или ще бъде подминато
Най-отгоре
SoGooD
Sun Oct 22 2017, 18:47
Deni
Регистриран потребител #8797
Регистриран: Thu Jun 26 2014, 18:08
Град: Винкел City
съобщения: 132
Най-отгоре
CBaJleH
Mon Oct 23 2017, 13:00
Гост
Фастъре ако това е идеята, за която говори в чата, знай че не пускаш нов хит на пазара. Това е практиката в цс веригите, която и в ро-ни беше пробвана и даваше резултати. Може би по-рано трябваше да обясня проблемите и решенията им към екипа, но все пак не съм главен админ и затова не искам да поемам отговорността към такива важни въпроси, които сега ще ви споделя и ще започна с проблемите:

1. Вероятно всички сте запознати с CS:GO, но все пак съм длъжен да обясня за по-незапознатите. CS:GO е най-новата версия на CS, която до скоро заемаше 2-ро място в класацията на най-играните игри в steam. Много хора от предишни версии на играта(главно 1.6 и Source) предпочитат най-новата версия, включително аз. Играта е на съвсем по-различно ниво от останалите и може да се похвали с графика, физики, механники и къстамизации, с които Counter-Strike 1.6 и Source не могат.
2. CS 1.6 отдавна не е актуален, затова единствените играчи в момента са лоялната фен база на играта. За да има играчи тук, трябва да изчезнат някъде другаде, но с тези сървъри не можем да предложим много, което да привлече хора.
3. Липсата на действащ главен администратор в ро-ни.

Решенията на проблемите:

1. Мисля че GrimmJow беше първият, който обърна внимание на проблема още в ранната му възраст. Бяха пуснати сървъри и не се хвалеха с успех и проивзводителност. Със сигурност крачка към успех е да се премести веригата на cs:go или поне да се направи автономен клон на ро-ни изцяло изнесен към cs:go. Не мисля че Митев е достатъчен за тази стъпка. Трябват и 4-мата Battleman, admin, JODA и soak. Не мисля че е невъзможно да го направят, но всички знаем колко е трудно комуникиране между екипа и главните админи.

2. Сървърите както знаете имат лаг, пинг, крашове и т.н. Но това са проблеми от машинита/е(понеже не знам колко в моемнта работят...) понеже и те както ро-ни са на възраст... Вярно е че могат да се оптимизират към моментното състояние на машините, но въпреки това няма да докоснат дори и половината потенциал, който имаха преди. Лично аз направих конгфигурация преди време, за да видя имали въобще смисъл да търся различни изходи и цената на една машина(исках тя да има възможностите да успее да захрани и сайт и сървъри на GO,1.6) беше около 2 000 - 3 000 лева, а дори не съм сигурен че една е достатъчна. Вярно е че все пак някой по-компетентенот мен ще може да измисли по-практична конгфигурация от моята, но това е за сега по този проблем.

3. Не можем да искаме от Митев внимание, но със сигурност ни трябва някои действащ и това може да е всеки. Но този всеки трябва да разбира от сървъри, сайт и системите които се използват в рони. Мисля че сме малцина от рони, които поне можем да одраскаме повърхността на изискванията. Да не казвам че Митев си има собствен живот, собствено семейство и проблеми и хостинга е под въпрос...

Разбира се има много още проблеми, но това са главните 3, които смъкнаха рони на това дередже. Надявам се да съм бил полезен.
Най-отгоре
~~~~~Faster~~~~~
Mon Oct 23 2017, 16:18
.
Регистриран потребител #9189
Регистриран: Tue Jul 07 2015, 16:51
съобщения: 94
Какво да разбирам ?
Че cs:go е в основата на всичко ли ?
Как веригата , в която играя има хора и се справя добре , а тук няма никой ?
Не е само тя , има си и други пълни вериги.
Недей се залъгва , че едва ли не cs:go e причината защото ро ни умираше да не казвам умря много преди да излезе тази версия .
И там където играя главния си има личен живот и проблеми , ама се е хванал и е сериозен и всеки ден следи веригата и държи на правилата. Тука бяха сложени хора дето се правиха на важни клечки и отхвърляха 90℅ от новите предложения щото ги мързеше . Айде де , наистина ли вярваш , че новата версия цс ви е виновна . Рибата мирише от главата .
Най-отгоре
CBaJleH
Mon Oct 23 2017, 18:09
Гост
Ти каквото и да разбереш нищо няма да промениш. Представил съм 3 важни проблема с приоритет пред останалите. Не виждам защо ти е толкова нервен тона?

Относно цсго цифрите си казват всичко. Играчите си играят във възможно най-добрите за тях сървъри, каквито са явно в тази "друга" верига, където и ти играеш.
Най-отгоре
~~~~~Faster~~~~~
Mon Oct 23 2017, 19:32
.
Регистриран потребител #9189
Регистриран: Tue Jul 07 2015, 16:51
съобщения: 94
Тонът ми не е нервен , сгрешил си . Както казах уважавам Ви , но положението е такова , не само заради новия модел на играта . Ако си спомняте преди години като изведнъж се махнаха хората имаше надежда в голяма част от нас , че уж е само за лятото и зимата пак ще дойдат , те повече не се върнаха . Пълниха си другите вериги , а ро - ни падна почти изведнъж от пълни сървъри станаха празни .
Имаше проблемни смс ки които си банваха , имало е и други гафове сигурно
Най-отгоре
xBs` PomPa man
Mon Oct 23 2017, 19:48
Най-лошият ти кошмар
Регистриран потребител #8029
Регистриран: Sun Dec 15 2013, 18:13
Град: София
съобщения: 241
Какво ме накара да седя тук: User friendly, класически модове, skill based gameplay
Какво искат другите (младото поколение, което тепърва навлиза в CS 1.6 заради лоши компютри): Лесна игра, no effort & easy win, pay to win

Ще дам един прекрасен пример с CS 1.6 - ZP модовете. Едно време, тези модове бяха страхотни, това което описах по-горе - skill based, teamplay based. Какво са сега? Искаш да печелиш? Х количество аммо за един рунд, по възможност да разкараш съотборник и си гледаш кефа за сметка на всички останали. 1000 ненужни плъгина, направо едвам гледаш със смешния си сетъп, дечурлигата се кефят на по-мощни компютри и на парите на мама и тате, които отиват за СМСи.

Моля ви се, ако искате ро-ни да си продължи, за жалост трябват страшно много реклами, които да доведат точно хора, които се наслаждават на стандартен gameplay, или промени по самите модове + реклами, за да са по-модернизирани сървърите и съответно да има повече интерес от страна на масите.
Най-отгоре
Imperatora
Mon Oct 23 2017, 23:09

Регистриран потребител #9021
Регистриран: Sun Nov 30 2014, 15:10
съобщения: 71
има и нещо друго което очевидно никой не вижда защото нямате игра в тези стари модове проблема е че в другите вериги не се обръща внимание на хакери с лал (фастаре става дума за твоята верига) всеки си псува като на циганска сватба а админите си чешат топките (коледните) в рони играчите щом ме видят знаят какъв тон да държат знаят и какви са последствията не веднъж ми отговарят аз ще ходя другаде там не ме гагват това какво ви говори ... и не цс го ебе рони нееее а това че много от старите админи изгониха хората това че има липса на права има липса за търсене на отговорности и така ... ноооо въпросните четири лица си знаят какво да правят
Най-отгоре
HeoPueHTuPaHa
Mon Oct 23 2017, 23:18
Регистриран потребител #9075
Регистриран: Sun Jan 11 2015, 17:56
Град: София
съобщения: 44
Честно казано Ро-Ни има голям потенциал, а се иска само малко сериозност... Веригата е оставена на "самотек" от страшно много време и въпреки всичко пак влизат хора, което говори, че има надежда. Всеки си има личен живот, но когато си се захванал с нещо или го поддържаш или го закриваш - просто е грозно създателите на сървъра да не го поглеждат ...
Най-отгоре
Отиди на страница  [1] 2  

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF
Powered by e107 Forum System